Om Oss

Läs om oss i Triple M

Duo

Är det partydags? Då har du hittat helt rätt! Triple M är ett coverband – liveband, DUO i Göteborg som står för musikunderhållningen och livar upp stämningen på ert bröllop, företagsparty, 40-års party, tjejkväll, stadsfestival eller liknande? Vi har en bred blandning av låtar, allt från Metallica till Lasse Berghagen och gör självklart allt för att få stämningen på topp och ni ska få en toppenkväll. Ni kan räkna med en riktig hitskväll.

Triple M är idag en DUO som har spelat på mängder av bröllop, företagsfester mm, runtom Göteborg genom åren.  Bokar ni oss kommer vi med egen ljud- och ljusutrustning som vi självklart lånar ut fram tills det är dags att packa ihop på nattimmarna. Vi är ett coverband med 100% ös!!

Läs om Mikael och Magnus

Följ länkarna

Redan under tidigt 90-tal tog musikintresset fart för Mikael och Magnus. Dessa två herrar började spela tillsammans i pojkrummet, där Mikael stod bakom en elorgel och lirade. Magnus stod redan då med gitarrren i högsta hugg. Från den tiden och fram till tidigt 2000-tal satsades det bara på egen musik, spelades i flertalet olika konstellationer och hade siktet helt inställt på att lyckas. Någon stans på vägen blev det inte riktigt som det var tänkt, utan styrdes helt över på att börja lira covers. Det hade blivit allt mer sug efter att spela på bröllop och fester mm. Året var 2003. Här insågs ganska snabbt att det skulle behövas en duktig sångare för att sätta låtarna som skulle spelas. Magnus syster Camilla som hade ägnat mycket tid åt sången fick ställa sig bakom micken. Triple M hade då bildats.

Namnet Triple M står för Mange, Micke och Millan och det har blivit många livespelningar runt om i Göteborg under årens lopp för detta coverband. Med tiden har det blivit tillökning för alla tre och det har blivit allt svårare att få ihop tillfällen att repa och spela på fester. Mikael började då känna sig sugen att ta på sig sången då Camilla inte kunde vara med och spela. År 2010 står Mikael allt mer för sången , men Camilla är självklart med på de spelningar som stämmer överens för alla tre.

Share:
Copyright © 2017 - M Creation